maanantai 9. toukokuuta 2016

Kirkon varaus, check!

Aurinko on juuri noussut täysin, ilmassa tuoksuu kesä.
Luonto hehkuu vehreyttään ja lintujen laulu virkistää mieltä kuin mieltä.
Hääkellot soittaa uljaina voimakasta ääntään halki kirkon pihan.
Ihmisten ilmeet ovat onnensekaisia ja kyynel kimmeltää silmäkulmassa auringonsäteiden kirkastamana. Vieraat asettuvat paikalleen, kuten bestmanit ja sulhanenkin.
Jännitys valtaa mielet ja häämusiikki alkaa soida kirkon arvokkaista uruista.
Morsian kävelee isänsä saattamana hitaasti, mutta varmasti kaasojen perässä kohti sulhastansa. Onnesta pakahtuen, samalla nauttien tärkeästä kappaleesta. Ja niin he saavat toisensa.

Siinä oli mun ajatuksia ja unelmia siitä, miten kirkko-osuus hoituu. Kaava, joka vastaa mun mielikuvaa hääpäivän alusta. Kirkko on mulle ehdoton ja erittäin tärkeä osa täydellisiä häitä. Jos vihkiminen tapahtuisi juhlapaikalla, olisin pettynyt. Se jokin puuttuisi. Kirkkohäissä palaset vaan loksahtaa kohdalleen, eikä mitään puutu..

Kirkon valinta

Tänään koitti vihdoin päivä, jota olen odottanut marraskuusta asti! Päivä, jolloin Helsingin keskustan kirkkojen varaus alkoi. Tarkalleenottaen varaus starttasi klo 9:00. Olin itse lääkärissä juuri tuolloin, ja pyysin hyvissä ajoin toista kaasoani tekemään varauksen puolestani. Jätimme yhteensä kymmenen toivetta, joista ensimmäisten viiden joukosta toivon saavani ajan. 

TOP 5 toiveet:
1.7.2017
Vanha kirkko klo. 12:00
Vanha kirkko klo. 13:00
Vanha kirkko klo. 14:00
Vanha kirkko klo. 15:00
Tuomiokirkko klo. 13:00

Unelmana olisi siis Vanha kirkko heti aamupäivästä. Aamupäivävihkiminen saattaa vaikuttaa iltajuhlan lyhenemiseen, mutta päädyttiin siihen ettei se haittaa. Lähdemme kuitenkin mieheni kanssa kahdestaan johonkin hotelliin yöksi, niin ei sinne viitsi ihan aamuyöllä vasta mennä. Ja päivä on mielestäni kauneimmillaan kesäaamupäivisin. Klo 15 on mun mieleen ihan maksimi vihkimisaika, ja sekin vähän liian myöhäinen.

Helsingin Vanha kirkko. Kaunis erityisesti sisältä. Vaalea kirkko kultaisilla yksityiskohdilla.
Vanhassa kirkossa on mielettömän upeat urut. Käytiin miehen kanssa ko. kirkossa Tahdon -illassa muutama viikko sitten.


Ps. Mulla on maailman ihanimmat kaasot kun ovat aina valmiina auttamaan asiassa kun asiassa, ei mulla muuta! <3

With love;
Wifey-to-be

maanantai 2. toukokuuta 2016

Tuunaajamorsian

Kun maali, kuumaliima ja koristeet kohtaavat..

..syntyy persoonallisia hääjuttuja! On aina parempi tehdä asioista juuri sen näköisiä kuin niistä haluaa tulevan, vaikkakin pienellä vaivannäöllä. Olen kuumaliimapyssyn mieheltä lahjaksi saatuani hurahtanut tuunailuun täysin! Tuunailu on ihanaa ajanvietettä, josta syntyy toivottua tulosta.

Alla vielä keskeneräinen Sulhasen viehe. Kukka on Pentikin lahjapakkauksen mukana tullut koriste, johon olen nyt liimannut kiinni parit koristelehdet. Vielä kaipaa jotain koristetta ja/tai täytettä. Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan kommentteihin.



Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta, mutta tässä valkoisia höyheniä tuunattuna hopealla glitterillä. Tää magee idea on  Pinterestistä lystikkäällä haulla "How to make your wedding look like a million bucks"

Lupasin kuvaa aiempaan heittokimppupostauseen liityen; eli tässä valmiina pari-kolme kuukautta kestänyt ikuisuusprojekti Heittokimppu.
Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, kannatti jaksaa ahertaa!
Aherrusta nopeutti ja motivaatiota nosti tieto upouudesta vuokra-asunnosta,  jonne muutto kesäkuun ensimmäisenä päivänä! Halusin saada ennen muuttoa kaikki keskeneräiset projektit valmiiksi, pois nurkista pyörimästä.

Kirpparilöytöjä Perhekirppis FamilyCenter Vantaan Lanttilasta. Aivan mieletön tuuri kyllä kävi, kun näinkin paljon hääjuttuja löytyi tällä(kin) kertaa!

Tässä yllä näkyvä lintuhäkki mattavalkoiseksi maalattuna. I love it!

Mietin pitkään, mihin laittaisin kyseisen pinkin koristeellisen kiven ja  lopulta se löysi yhdessä kuumaliiman kanssa tiensä tähän hopeanväriseen kynttilään.
Myös hääbingoon tulevat mainoskynät saivat uuden ilmeen maalista; värinä juhlava kromi.

Tässä tulikin sitten tauon jälkeen kirjoitettua kaksi postausta kerralla. Palaamme taas,

Rakkaudella Wifey-to-be

Life isn't perfect but Hair can be

Hellurei kanssamorsiamet & muut!

Tovi on edellisestä postauksesta vierähtänyt erinäisistä syistä. Ihana kirjoittaa taas, terkuin häätarmoa uhkuva Wifey-to-be <3

Asiaa hääkampauksesta


Kampaus on mulla taas yksi niistä asioista, joita en suunnittele, vaan jonka vaan totean. Se Oikea sattui joskus googlessa puolivahingossa eteen, tallensin kuvan ja tiesin että se on tässä. Mulle tulee perfektionistina yleensäkin monista jutuista se tietty fiilis, ja jos sitä ei tule heti, ei se ole mua varten.
Olen aina ihaillut puoliksi auki jätettyjä rentoja, mutta juhlavia hääkampauksia. Tykkään, että hiusta on päälaelta tupeerattu. Bigger hair better hair. Hiuslisäkkeet on ehdottomasti hankittava, sillä vaikka mun omat hiukset kasvaa tosi nopeta tahtia, ne jää liian ohuiksi.
Tähän kampaukseen tulen tekemään oman twistini ripauksella (pikemminkin kourallisella) blingiä.

Perfect match; Silvershine

Posti toi tiaran ja hiuskoristeen. Tiara on mulle ihan ehdoton, oon muutenkin "päähinetyyppiä", eli tykkään kun päässä on jotain, se jatkaa pään mallia kauniisti.
Tiaranmuotoinen tatuointi keskelle yläselkää on ollut mun unelma niin kauan kuin jaksan muistaa, ja ajattelin sen unelman vihdoin toteuttaa häiden jälkeen ottamalla omasta häätiarasta tatuoinnin. Kaunis ja kauan toivottu muisto häistä.

Alempi koriste; Kukat ei oo mun juttu yhtä paljon kuin timantit, ja mielestäni juuri tuo blingbling-unelma ja tiara tekevät täydellisen matchin. En voisi olla näihin kahteen enempää tyytyväinen!
Mun hiusväriunelma on aikalailla kuvan väriset hiukset, mutta ohuilla vaaleilla raidoilla rikastettuna. Ko. väri menee kokeiluun tulevana kesänä.

Millaisia kampauksia muille on tulossa? 

With love;
Wifey-to-be