perjantai 22. tammikuuta 2016

Nettishoppailun lumoissa

Oon viettänyt häähumussa ihan uskomattoman paljon aikaa eBaysssa, Wishissä ja Pinterestissä. Kokoajan tulee vastaan kaikkea ihanaa mikä täytyy saada, ja perustelen sen itselleni näin; Mitä aiemmin hommaan kaiken valmiiksi, sitä pienempi rahareikä odottaa lähempänä häitä.
Enkä oikeasti osta turhuuksia jotka ei miellytä 100%, vaan satun vaan kokoajan löytämään kaikkea minkä yksinkertaisesti haluan häihini. eBaysta tilatessa säästää Suomeen verrattuna huimia summia rahaa. Se ei tietenkään tue suomalaista työtä, mutta.. pyrin tukemaan suomalaisuutta ruokakaupoissa arjen valinnoilla.
Näillä perusteluilla, mähän periaatteessa vaan säästän kun tuhlaan, haha. Nyt muutamia kuvia häihin tilaamistani jutuista ja siinä sivussa pientä kivaa kotiinkin;
Just tippui postiluukusta eBaysta tilatut puiset kirjaimet yöpöydille. eBaysta 67 snt/kpl.


Vieraskirja tähän tapaan on mun wow-factor!
Tää on supersöpö vaihtoehto tavalliselle vieraskirjalle. Tilasin jo noi tähän tulevat sydämet eBaysta (1,30/100kpl) mutta kehys jäi mietityttämään. Se pitäis varmaan tehdä itse että saisi just oikean paksuisen välin pudotettaville sydämille, ettei ne mene päällekäin. Jään pohtimaan tän totautusta. Jos ei onnistu, niin voihan ne puiset sydämet maalata meidän väriteemaan sopiviksi ja tehdä niistä vieraille nimikyltit pöytiin.
Kuva Pinterestistä
Tällaisilla ajattelin yllättää mun miehen ensi vuoden ystävänpäivänä. Tai vaihtoehtoisesti meidän 5-vuotispäivänä 13.3.2017. Silloin vajaa 5 kk häihin.
Hänelle sama vaaleanharmaana. Voi suloisuutta!<3

Nämä siis eBaysta yht. melkeen 50€, huh..
Mutta kerran se vaan kirpasee. Ehdottomasti hintansa arvoiset. Molemmat tykätään pitää kylmällä rentoja collegepaitoja, ja mikä ois ihanampi teksti niihin kuin ko.? Ei mikään.
Ja näitähän tosiaan saa käyttää vasta naimisiin mentyä. Tulee söpöt huomenkuvat nää päällä. Ellei heinäkuussa ole ihan liian kuuma näille, ainakin sen hetken saa olla päällä ja sen jälkeen > forever and ever!


Tää kestokimppu lähti tilaukseen, pitäis tulla ensviikolla! Ihan mun näkönen, en malta oottaa! Wishistä 10,45€.
Kaasoille oon tilannu kimppujentekoainekset; saavat tehdä itse omat kimppunsa niistä. Itse kokeilin jo eikä hermot ja luovuus riittänyt siihen, heh. Onneksi toisella kaasolla kokemusta kimppujen teosta omista häistään.
Heidän kimppuihinsa tulee valko/vaaleanpunainen ruusumix ja varmaan valkoinen varsi.
Tällaisen koristeen tilasin vielä omaa kimppuani koristamaan. 1,90€ posteineen Wishistä.

Näitä ihanuuksia ei ole vielä tilattu ja hintakin tais olla kahdenkympin yläpuolella. Onhan tässä aikaa. Mutta eikö oo ihanat!? Tahdon.


Kimaltelevia unelmia

Paljon muutakin on siis tilailtu, tuossa ihan vain pari niistä. Seuraavaksi aika Pinterest -helmille, ekana nää pöytänumerot. Nää on aivan ihanat! Ajattelin etsiä puisia numeroita (sain vinkin, että Prismasta voisi löytää) ja liimata niiden päälle  Sinellin hopeaa glitteriä.Tää Pinterestin kuva oli vain aivan pakko jakaa. Just tältä haluaisin mun hääpäivän näyttävän. Kaasoilla kauniit, näyttävät, maxipituiset glitteriset (kuvasta poiketen hopeiset) mekot ja kauniit vaaleat kimput blingillä. Just perfect!

Tällaiset kynnet on saatava. Ihana ajatus toi vasemman nimettömän I do. Tosin haluan pidemmät kynnet. Voisin ostaa kaupasta tavalliset tekokynnet ja lakata hempeän vaaleanpunaisella, lisätä timantteja ja kokeilla eyelinerilla tota I do tekstiä. Näistä voiskin tehdä lähiaikoina koevedoksen.
Kuva Pinterestistä

Siinä olikin sitten taas muutama vaaleanpunainen ja kimalteleva asia mun ajatuksista heitettynä kuviksi ja tekstiksi. Huomenna toisen kaason kanssa Love Me Do - Erilaiseen häätapahtumaan Helsingin Kaapelitehtaalle, en malta odottaa! Sieltä varmasti juttua huomisessa postauksessa.

With love;
Wifey-to-be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti