keskiviikko 20. tammikuuta 2016

THEY SAID YES!


Molempia kaasoja on nyt kysytty tehtäviin ja molemmat vastasivat myöntävästi, kostein silmin.<3
Samoin suostui toinen bestmaneista, toista ei mies ole vielä ehtinyt nähdä. Eilinen venyi toisen bestmanin ja kaason luona yömyöhään saunoen ja häistä höpisten.

Eikö ookki mageet noi pullot!? Mies teki itse kuvanmuokkausohjelmalla niihin etiketit, tuli niiin siistit, huh!
Kaasosormus on Swarovskin. Toivon, että sitä pidetään sitten hääpäivänäni.


"I already found my man, but I still need my girls. Will You be my Maid Of Honor?"

Tällaisissa koristelluissa bokseissa kaasolahjat lähti matkaan.

Moni kukka päältä kaunis... Muttei päällä?


Toisen kaason kanssa tuli myös kirppisteltyä.
Oli muuten jännä, kun selitin hänelle automatkalla kirpparille, millaisen mekon haluaisin hääjuhlien jatkoille. Varsinainen häämekko on siis tiukka merenneitomalli, jolla ei todellakaan jorata! Jatkomekoksi haluan valkoisen, lyhyen, tyköistuvan mekon blingillä.
Kuin taikaiskusta, samantapainen mekko kantautui kaasoni silmiin kirpparin alkupäässä ja vieläpä oikeassa koossa! Olin varma tämän olleen kohtalon sanelemaa. Jännittyneenä ja suurin odotuksin mentiin sovittamaan mekkoa, kunnes tajusin sen tosi huonoksi malliksi mulle. Yläosa oli aivan täydellinen ja sopivan tiukka sekä erittäin kauniisti timantein kirjailtu, mutta tyllinen alaosa ei laskeutunut yhtään niin nätisti. Näytin todella leveältä, eikä mulla edes ole leveä lantio.. Noh, ehkä tää oli vaan muistutus mulle, ettei pidä ostaa sikaa säkissä. Olin nimittäin suunnitellut tilaavani jatkomekon jostain nettikaupasta halvalla, mutta selvästikin kannattaa ennemmin mennä kokeilemaan  ja sovittelemaan johonkin ennen ostopäätöstä.

Tässä siis mun ihannemekko jatkoille.


Ei kirpparireissulta onneks tyhjin käsin lähdetty; Matkaan tarttui pari uudenveroista juhlavampaa paitaa, pieni aaltomalja ja soma pitsireunainen ruukku.

Myös Confetissa tuli pistäydyttyä. Rakastuin noihin vaaleanpunaisiin timantteihin ikihyviks!<3
Muffinivuoat lähti jo mukaan, mutta timskuja ei voinu vielä ostaa, päiväys ei riittänyt. 99% varmasti palaan hakemaan sitten lähempänä häitä.
Siinä kaikki tältä illalta!
Kauniita unia, ruusuisia kuvia!

Wifey-to-be

2 kommenttia: