keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Hyvinvointia hiuksille, ripsille ja kynsille

Kesä lähestyy kovaa vauhtia; on siis hyvä aika jakaa kanssanne mun niksit vahvempiin ja runsaampiin häähiuksiin, ripsiin ja kynsiin!

Aloitin itse reilu puolisen vuotta sitten ripsien vahvistamisen risiiniöljyllä. Myös kulmiin tulee aina samalla levitettyä. Mitään suurta muutosta en kyllä ole huomannut, mutta mun risiiniöljynkäyttö onkin ollut säännöllisen epäsäännöllistä. Jaksan silti edelleen uskoa sen voimaan muiden ihmisten positiivisten kokemusten perusteella, heh! Menen kesäkuun lopulla ottamaan volyymiripsienpidennykset häälookia varten, ja olishan se positiivinen ylläri jos tälläkertaa tekijä ei huomauttaisikaan omien ripsieni olevan erityisen harvat ja hennot.
Hinta apteekissa noin kolme euroa. Pikkupurkki on rittäin riittoisa!


Piimax+C+Biotiini
Tätä ravintolisää olen syönyt vasta noin viikon ajan säännöllisesti, eli kolme tablettia päivässä. Lisäksi, että tuote lupaa vahvemmat hiukset ja kynnet - se myös edistää nivelten hyvinvointia ja on siitä syytä esteettisten hyötyjensä lisäksi erittäin sopiva mun polvileikkauksen jälkeiseen tilanteeseen edesauttaen nivelten toipumista. Mulla jää aina hiuksia urakalla harjaan harjatessa, joten toivoisin tän tuotteen auttavan siihen. Saa nähdä, mihin tästä vielä on!
Haittavaikutuksena huomasin päänsäryn kolmena ensimmäisenä käyttöpäivänä, mutten  mene takuuseen sen johtuneen juuri tästä. Hinta apteekissa reilut kahdeksan euroa.

Schwarzkopf BC Bonacure hairtherapy Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil. Olihan sanahirviö! Nimi luntattu tuotteen tummanpunaisesta pahvipaketista.
Sain tämän mini-ihanuuden viimeisimmän Bette Boxin mukana ja rakastuin täysin. Tuote hellii hiuksia siloittaen, poistaen takut ja tehden niistä silminnähden elinvoimaisemmat. Lisäksi tuoksu on huumaava.
Täytyy ehdottomasti hommata isompi pullo, tämä miniversio loppuu äkkiä! Isompi pullo maksaa parinkympin luokkaa.

Kynsien hellijänä käytän Vaseline intensive care healthy hands stronger nailsia. Olen kokenut tuotteen hyväksi; käsille tulee välitön silkinpehmeys ja kynnet tuntuvat vahvemmilta. Tämä puteli ei montaa euroa maksa, suosittelen kaikille!
Tässä näitte mun valinnat, olisi kiva kuulla jos jollain on kokemuksia muista hyviksi havaituista tuotteista!

With love;
Wifey-to-be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti