perjantai 10. maaliskuuta 2017

Honeymoon - here we come!

Kuva Napsusta

Yksi stressitekijä vähemmän; häämatka varattu! En voi uskoa tätä todeksi. Fiilis on niiin hyvä. Haukkasihan joskin varsin edullinen häämatka ison palan budjetista, mutta olen ikionnellinen ettemme jääneet jossittelemaan vaan tartuimme tarjoukseen.

Ajatuksena oli ensin lähteä suoraan häiden jälkeen äkkilähdöllä jonnekin. Sukunimiasiat ja niiden vaikeus mahdollisen äkkilähdön varaamisessa saivat kuitenkin harkitsemaan uudelleen - etenkin kun budjettikin oli sopivasti kasassa, joka mahdollisti matkan varaamisen ennalta.

Pidemmittä puheitta on aika paljastaa, mitä todellinen unelmalomamme pitää sisällään:

Viikko Costa Bravalla neljän tähden hotellissa All Inclusive paketilla Gold-tason huoneessa. Hotellialue on 20 000 m2 kokoinen lomaparatiisi joka sisältää Span, Casinon, vesiputouksia, puutarhoja, aktiviteettejä, viisi uima-allasta, viisi ravintolaa, sekä lukuisia baareja. Alueen seitsemän kilometrin pituinen rantaviiva on saanut EEC:n sinisen lipun laadun takeeksi.

Olemme matkalla vain yhden viikon, sillä kummankin on hyvin vaikea olla edes tuota aikaa erossa koiristamme. Matkalle lähdemme melkein heti häiden jälkeen - vain yksi päivä välissä! Miten pian te muut lähdette häämatkallenne ja joko muilla on matkoja varattuna?
Tämä tuleva vaimo ei meinaa pysyä järissään kun on niin onnellinen fiilis just nyt. Ihanaa, kun asiat on varmoja ja lukkoon lyötyjä. Ei voi muuta sanoa.

With love;
Wifey-to-be

4 kommenttia:

 1. Voi, ihanaa! :) se on kyllä ihan mahtava fiilis kun saa matkan varattua ja teidänkin matka kuulostaa ihanalta! Tosi kiva että lähdette niin pian häämatkalle.
  Me varattiin tammikuussa matka ja joudutaan tosiaan lähtemään vasta n. kk häiden jälkeen koska välissä on Matiaksen hyvän ystävän häät. Toisaalta tämäkin järjestely käy meille oikein hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin teidänkin matkasta ja kuulostaa upealta :) Mauritius oli myös meidän haaveiden kohde, mutta oon tähänkin enemmän kuin tyytyväinen. Matkustaahan ehtii koko elämän ajan - varsinkin, kun me ollaan otettu elämäntarkoitukseksi yhdessä matkustelu - kun lapsihaaveita ei kummallakaan ole :)

   Poista
 2. Oi ihanalta kohteelta kuullostaa! Me lähdetään häämatkalle vasta marraskuussa, mutta kiva, että häidenkin jälkeen on vielä jotakin mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotellaan jo lähtöä! Tekisi mieli jo alkaa pakkaamaan, mutta ehkä 3kk aiemmin on vähän liian aikaista ;D myös talven loma kuulostaa hyvältä!

   Poista