maanantai 18. tammikuuta 2016

Sähkettä ja säihkettä!


Kiitos kaikille ihanille, kivaa kuulla uusista seuraajista! 

Heti alkuun vähän fiilistelyä Helsingin Wanhan Sataman lauantaisista häämessuista

..And there we go!

Ostin siis liput messuille sekä itselleni, että toiselle kaasolleni. Kuvassa kaasoni pitelee lippuja innokkaissa ja odottavaisissa fiiliksissä.
Ihan ekaksi sisään astuessamme kaasoni tokaisi osuvasti; "Onks nää sittenki bileet?" Ja kyllä, voin samaistua tuohon pohdintaan! Sisälle mennessä korvamme valtasi menevä musiikki, melkeimpä klubimainen jumputus. Ovella oli sisäänheittäjä, ja sisällä vielä erikseen kohteliaat tervehtijät, sekä lipunmyyjät. Henkilökuntaa riitti, kasvoilla näkyi pelkkiä hymyjä, kaikki tuntuivat olevan hyvän musiikin myötä kunnolla fiiliksissä.
Kaasoni sanoja jälleen lainatakseni; " Miks tänne on palkattu superkomeita miehiä tervehtimään, ai sikskö, että naimisiin menevät naiset hairahtais? Sikskö täällä on myös asianajotoimiston ständi?" Haha, näistä pohdinnoista siirryimme peremmälle, jossa vastaan tuli toinen toistaan houkuttelevampia pöytiä täynnä erilaista hääkampetta; koristeiden näytteilleasettajia, kortti-ideoita, kattausvinkkejä, kampaamotuotteita ja vaikka mitä! Pakko oli melkein kaikissa pisteissä käydä ihastelemassa ja hypistelemässä. Tässä kuvia muutamista, jotka erityisesti miellytti:



Oli pompompajaa (Oisittepa ollu näkemässä meidän pompomien lopputuloksen! Haha, vielä pitää "vähän" harjotella!), kuppikakkujen kuorrutusta ja korttien koristelua läpinäkyvällä musteella, silikonimuottikuvioilla ja glitterillä. Tästä innostuneena ajattelin käydä Sinellistä ko. hopeaa glitteriä muutaman purkin!
Ja  oikeassa yläkulmassa oleva kuva timanttivyöstä, Ah! Mä niin rakastan strasseja ja säihkettä! Pure perfectness. Harvoin näkee suomessa noin leveitä ja omalla tavallaan rohkeita timanttivöitä, se tyyli jää valitettavan usein Jenkkeihin.

- Glitter - There's Never enough! -

Tämän kuvan mekko sopisi täydellisesti kimallusta rakastavan morsiamen talvihäihin. Kuvasta ei huomaa samalla tavalla kuin livenä, mutta puvun yläosa oli matta ja alaosa säkenöivää tylliä.

Kuppikakkujen koristelun tarjosi Farmor's. Tähän aiheeseen paneudun mielenkiinnosta ammattiini vähän tarkemmin.
Erilaisia koristeita oli ihan kiitettävästim vähän joka lähtöön. Itse kiinnyin eniten kuvassa näkyviin pinkkeihin helmiin. Niistä puskee läpi nykymaailmaan sopiva metallinhohto ja tyylikkyys. Olen kuitenkin enemmän maalaisromanttinen tyyppi, joten todennäköisesti meidän karkkibuffetin kuppikakuissa tullaan näkemään ennemmin ihan mattapintaisia, vauvanvaaleanpunaisia koristehelmiä näiden sijaan.


Pakko myös muuten kehua erästä trioa, jonka demoja pääsimme kuuntelemaan. Trion nimeä en valitettavasti muista, mutta sen naislaulajalla oli aivan uskomattoman kaunis ja heleä ääni! Mieshenkilö laittoi korviini kuulokkeet ja samantien alkoi soimaan Johanna Kurkelan Rakkauslaulu. Valehtelematta pidätin kyyneliä ja siirsin kuulokkeet kaasoni korviin. Ihan mieletön tulkinta, jäi ehdottomasti kylminä väreinä sekä yhtenä kohokohtana mieleen!


Tässä mitä messuilta tarttui mukaan kotiin. Pari I love you -ilmapalloa ostin juhlamaailman pisteestä, muu on ilmaistavaraa. Häälehti (jonka luin kerralla kannesta kanteen), Lumoavan heijastin, tuotenäytteitä ja karkkia, sekä omatekemä pompom (onnistuneempi puoli ylöspäin kuvattuna) Hahah.


Let's count some sheeps, before this girl sleeps

On myönnettävä, että kirjoitin nää tänpäiväset jutut jo toistamiseen, sillä ensimmäinen versio tästä tekstistä vaan katosi taivaan tuuliin. Pikkasen otti päähän, mutta aika hyvin muistin jutut ja kirjotin uudelleen. Täytyy vaan myöntää itelleen että on vielä ihan alottelija näiden blogikirjoitusten ja koko bloggerin käsittelyn kanssa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..
Kello on enivei tapahtuneen johdosta jo ihan liikaa, melkein ollaan jo huomisen puolella, joten jätän aiemmassa kirjoituksessani lupaamat tämänpäiväiset kaasojen ja bestmanien kosiskelut suosiolla huomiselle. Siitä tulee takuuvarmasti jännittävä ja idearikas päivitys, pysykää kuulolla!


Good night, sleep tight!

With all my love;
Wifey-to-be

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva alkaa seurata sunkin blogia! Oon myös tuolta häät 2017 -ryhmästä ja kirjoittelen myös omaani: lakesidelove2017.blogspot.fi, jos haluat käydä tutustumassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mielelläni alan seuraamaan muidenkin hääblogeja! :)

      Poista