sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Carpe Diem


Allaolevat kengät bongattuani tiesin että tässä ne on. Kaikki aiemmat haaveet kengistä ja niiden tyypistä jäi taakse. Nää on vaan ihan täydelliset. Näissä on samanmuotoiset kivet kuin hääkaulakorussa ja -korviksissani. En aiemmin ajatellut hommaavani vaaleanpunaisia kenkiä, mutta tajusin niiden mätsäävän kimppuun lähes täydellisesti ja siitä se ajatus sitten lähti. Ainoa huoleni oikeastaan on se, tarttuvatko "timantit" mekkoon. Noh, se selviää vaan sitten kokeilemalla. Kengät siis ebaystä, eli viimeisestä paikasta, josta ajattelin tilaavani korkokengät tärkeimpään päivääni; Kaverini tilasi ebaysta kiinakorkkarit, jotka joista jo ensimmäisenä baari-iltana katkesi korko. Huonoa tuuria, vai -laatua? Tietenkään kiinakaupoista ei voi odottaa täydellistä laatua mitättömään hintaan, mutta olen tajunnut, että hetkeen on vaan tartuttava. Jos nämä on THE KENGÄT, miksi jättäisin ne ostamatta. voin vaikka koittaa ennaltaehkäistä mahdollista tulevaa damagea vaihtamalla korkolaput kitkapitoisempiin etc. En ole mikään korkkareilla kilometrejä kävelevä tyyppi, joten nää ei muutenkaan mulla tule olemaan jalassa läheskään koko iltaa (ellei satu olemaan mukavuudeltaan übersuperhyper-istuvat). Myös ballerinat illaksi tilasin ebayn ihmeellisestä maailmasta, kuva tulee alemmas. Vaaleanpunaiset unelmatimanttikorkkarit siis posteineen 29€ ja timanttiballerinat iltajuhlaan 10€. Ei paha, ollenkaan.






Perf Match!


Tässä siis ihanuudet illaksi!

Ainiin, ebaysta tuli postissa jokin aikaa sitten    tälläiset ihanuudet:
Annan nämä kalvosinnapit iskälle ennen häitä, varmasti liikuttuu.
Sulhasen isälle on samanlaiset mutta niissä lukee "Father of the Groom" & "That's my boy"

Kirppareiltakin olen taas haalinut vaikka ja mitä! Jos kuvaisin kaiken, blogi olisi yhtä kuvaa.. Eikai sekään pahaksi olisi. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, eikö se niin ollut.


... Ja loppuun pienoinen kakkukevennys

Leivoin äsken älyttömän hyvää naked cake -tyylistä porkkanakakkua kohta saapuville vieraille. Tämä menee ehdottomasti harkintaan hääkakuksi. Olisi aivan ihana, 4 tai 5-kerroksinen nakuporkkanakakku tomusokerihunnun ja aitojen pionien koristelemana!

Jaan mielelläni teille ohjeen:
Ohje 18cm(pieneen) irtopohjavuokaan

Ainekset:
2 kananmunaa
2dl sokeria
3tl vaniljasokeria
3tl kanelia
3dl porkkanaraastetta
70g voita sulatettuna
2,5 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus:
30g voita
200g valio viola vaniljatuorejuustoa
2dl tomusokeria

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla pohjasta ja reunoilta ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Valmistusohje:
Vaahdota sähkövatkaimella kananmunat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti nuolijalla sekoittaen vaahdon joukkoon, vuoronperään porkkanaraastetta ja jauhoja. Paista 200 asteessa keskitasolla n. 30min. Valmista kuorrute: sekoita sähkövatkaimella kaikki kuorrutteen ainekset tasaiseksi massaksi.
Leikkaa täysin jäähtynyt kakkupohja kahtia ja laita väliin 1/4 kuorrutteesta ja loput kakun päälle ja tee halutessasi kuvioita haarukalla.

Mulla on sata ja yks erilaista visiota päässäni, millaisen kakun haluan. Niistä varmasti tulossa vielä ihan oma postauksensa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin;
Makein pusuin
Wifey-to-be

4 kommenttia:

  1. Aivan IHANAT nuo molemmat kengät! Ja oon samaa mieltä että kun sopivat sattuu kohdalle niin kannattaa ehdottomasti pistää tilaukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin :) Toivotaan vielä että tulee sopiva koko. Joko sulla on hääkengät hommattuna? :)
      Maiju

      Poista
    2. Ei ole vielä, en oo itseasiassa edes katsellut vielä kunnolla :) jotkut mukavat, nudenväriset korkokengät olis hakusessa!

      Poista
  2. Ei apua, en kestä miten ihanat kengät!!!!!!!! <3

    VastaaPoista