perjantai 6. tammikuuta 2017

Polttaripohdintaa!

Nyt kun blogimaailmassa on selvästi paljon polttarihumua yllä hääbloggaajien Tallinnan polttarireissun takia, niin ajattelinpa kirjoittaa, millaiset olisivat sekä unelmieni-, että painajaispolttarini. Haaveideni polttarit vs. ikävimmät polttarit


En välttämättä haluaisi tietää milloin polttarini ovat, koska olen muutenkin elämässä todella kontrolloiva; suunnittelen ajankäyttöäni kokoajan. Tuon ominaisuuden siivin toisaalta haluaisin tietää päivän etukäteen, jotta osaisin hakea valmiiksi kyseisen fiiliksen ja tehdä ennalta pieniä, itselleni tärkeitä asioita. Tykkään esim. laittaa aina pari päivää ennen juhliin lähtöä rusketusvoidetta ja valkaista hampaita. Pinnallisia juttuja joo, mutta tykkään panostaa. Mulla ei välttämättä olisi mikään paras itsetunto lähteä tostanoin vaan juhlimaan polttareita kalpeana ja juurikasvuisena.

Unelmieni polttarit

 • Polttaripäivä voisi alkaa esimerkiksi kylpylässä rentoutumisesta ja ihan unelmaa olisi, jos siihen kuuluisi hierontaa! Tämän jälkeen voisi olla breikki; kunnolla aikaa huolellisesti laittautumiseen loppupäivää varten. Ohessa voisi mennä kuoharilasillinen tai pari. Juhlakampaus kuuluu myös haaveisiini. Olen itse surkea hiustenlaittaja. Siinähän voisi samalla kätevästi saada esimerkiksi häitä edeltävän koekampauksen.

 • Unelmieni polttaripuku? Se olisi varmaankin jotain naisellista. Ei mitään kaulin käteen ja Justiinakaksari poseerausilmeeksi -meininkiä, vaan jotain söpöä, kaunista tai vaikka kissamaista lookia ennemmin. Olen aina tykännyt naamiaisista ja asuihin panostamisesta. Myös polttariporukan on mielestäni ehdottomasti pukeuduttava siten että heidät tunnistaa polttariporukaksi, etten ihan yksin sentään sooloile kaduilla. Esimerkiksi Team Bride -paidat olisi niin magee juttu, ja mulle Queen Bride ofc, haha.

 • Ruokapuoli. Syön vaan ruokaa, josta tiedän mitä siinä on. Haluaisin, että multa pyydetään luettelo raaka-aineista, jotka mulle sopii ja joku nyyttärimeininki/itsetehty buffetruokailu ois ihan parasta.


 • Ohjelmasta. Pidän karaokesta, eli sitä polttarit saisivat sisältää ja muutenkin etenkin yhteislaulu on hauskaa. Myös hyvä musiikki kuuluu unelmieni polttareihin. Sitä voisi soida kokoajan mukana esimerkiksi matkaradion muodossa. Tanssi voisi myös olla hauskaa. Rakastan myös yllätyksiä. Jos mua varten yllätyksiä laaditaan, olisin varmasti super otettu.

 • Olen helposti yllytettävissä ja innostun herkästi pienistäkin jutuista. Mielestäni pitää mennä eikä meinata. Täällä eletään vain kerran; asioita pitää nähdä ja kokea. Samalla olen kuitenkin se pelokas Nipsu, joka jännittää ihan kaikkea vähänkään pelottavaa. Huimapää-minäni voisi tykätä Korkee -seikkailuradan kaltaisesta huvituksesta! Siellä siis yritetään selviytyä korkeuksissa sijaitsevan radan esteistä. Myös keilaus tai pakohuonepelit vois olla jees. Ihan joku porukalla pelattava pelikin olisi tosi hauskaa; mitä vaan, jossa saa nauraa hyvässä seurassa!

 • Osaan olla kiitollinen pienistä asioista. En vaadi paljoa tässä maailmassa muutenkaan. Ajanvietto rakkaiden ihmisten kanssa riittää hymyn aiheeksi - kaikki siihen päälle on vaan plussaa! 


Painajaispolttarit

 • Erittäin rajallisen allergioista johtuvan ruokavalioni takia en tykkää käydä ravintoloissa syömässä, joten se kuuluu ehdottomasti mun painajaislistaan.


 • Ei hullua hulluttelua tai nolaavaa. En pidä nolatuksi tulemisesta, vaikka leikkisä luonteeltani olenkin.


 • Ei pakottamista. Kertakaikkiaan.

 • Alkoholi kuuluu oleellisena osana polttareihin. Haluan pitää hauskaa, mutten örveltää tai menettää muistiani. Ei siis shotteja joka väliin - kiitos!


 • Ei benji-hyppyä tai mitään, missä joudun paniikin valtaan!


 • Ei laivamatkaa. Ei muutenkaan pitkiä matkustusaikoja esim. kaupungista toiseen, eikä minnekään metsään, telttaan varsinkaan!

 • Ei kokovartalolehmä- tai possupukua tms! Cmoon, last night out! Itsetunto pitää olla sillon kohdillaan.

 • Meikkaaja. Ei, ei ja ei. Tiedän itse just enkä melkeen, miten tykkään naamani laittaa joten haluan laittaa sen itse.

 • Ei tylsää ja pitkäveteistä tekemistä - tällä tarkoitan mm. elokuviin menoa.

Siinäpä tulikin lueteltua aika paljon toiveita ja kammoja. Mistäs sitä tietää, jos kaasot päättääkin tämän tekstin luettuaan kerätä asioita jälkimmäiseltä listalta, who knows. Saavat tietysti tehdä mitä itse haluavat, polttarien kuuluukin olla yllätys. Tässä siis lueteltu vaan suuntaa-antavia aktiviteettejä.
Olisi kivaa kuulla muiden morsioiden mietteitä saman asian tiimoilta. Olemme kaikki yksilöitä omien mielipiteidemme kanssa, ja kaksia samanlaisia polttareita ei varmasti tule ja hyvä niin.With all my love;
Wify-to-be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti