maanantai 5. joulukuuta 2016

Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue

Taikausko ja uskomukset ylipäätäänkin jakavat suuresti mielipiteitä. Toisille taikausko on erittäin tärkeässä roolissa häissä, kun taas toiset eivät piittaa niistä pätkääkään. Meitä on moneen junaan.
Lorun kohdat ovat muokkautuneet ja nykyaikaistuneet vuosien saatossa eivätkä ne ole enää niin justiinsa alkuperäisiin tarkoituksiinsa nähden. Esimerkiksi ennen vanhaan kaikki lorun osat pitivät löytyä nimenomaan morsiamen mekosta. Nykyäänhän näin ei enää ole.

Tässä postauksessa esittelen mun "Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua & jotain sinistä."

"Jotain lainattua"
Saan kaasoltani lainaksi alla olevan kuvan kaulakorun. Hän piti sitä omissa häissään pari kesää sitten. Koru täyttää kaikki unelmani hääkaulakorusta; se on runsas ja se on säihkyvä, mutta silti siro linjaltaan. Sopii oikein hyvin mekkoni sweet heart -malliseen kaula-aukkoon.

"Jotain uutta"
Mm. Korvakorut ja puku.
Kuvan korvakorut ostin matchaamaan lainatun kaulakorun ovaalin muotoiseen kiveen keskellä. Mun mielestä perfect match!

"Jotain sinistä"
Jotain sinistä teetti mulle aluksi päänvaivaa. Sinisestä en pidä itseni päällä alkuunkaan. En edes varpaankynsissä, saatika sukkanauhassa. Kimpussa ja kengissä tulee olemaan vaaleanpunaista, joten sinistä ei vaan mahdu mun hääpäivän lookiin.
Noin vuosi sitten Mary Kayn kutsuilla kaasoni kanssa käytyämme sain Ahaa -elämyksen! This is it. Mary Kaylta löytyi pieni soma sininen pullo hyväntuoksuista parfyymia, jonka nimikin on hääteemaan sopiva Thinking of You. Tämän hommaan ensivuoden puolella. Hintaa tällä on vajaa neljäkymppiä.
Kuva täältä


"Jotain vanhaa"
En todellakaan tiedä onko tämä tarpeeksi vanhaa, mutta hommasin pari vuotta sitten tämän säihkyvän clutchin ystäväni häihin ja ajattelin sen ottaa myös omiin häihini käyttöön. Mullehan häälaukku ei sinänsä merkitse mitään. En suuremmin halua sitä mihinkään kuvaan mukaan, enkä halua joutua huolehtimaan siitä enkä kantamaan sitä mukanani. Mulla on kuitenkin kimppu jota kannan ja se riittää.
Aion laittaa laukkuun huulipunani, tärkeimmät lääkkeeni ja puhelimeni ja se saa lojua morsiusparin pöydällä koko illan ajan.
Saattaa olla että keksin vielä jonkun muun "vanhan" häihini, mutta tällä hetkellä pää lyö tältä osin tyhjää.

Mitkä on teidän "Something Old, Something New, Something Borrowed & Something Blue?" Mielenkiinnolla jään odottelemaan teidän kommentteja!


With love;
Wifey-to-be


7 kommenttia:

 1. Kiva postaus! En tiennytkään, että lorun asiat pitää löytyä nimenomaan mekosta. Hmmh. :)

  ja WAU, mikä upea kaulukoru. Todella, todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tykkään tosta kaulakorusta iteki tosi paljon :) Ihanaa saada pukea se tärkeänä päivänä!

  VastaaPoista
 3. Mä noudatan tätä myös! Tosin vielä ei ole tiedossa mitä mihinkin kohtaan löytyy.. Tuntuu että vanhaa on enemmän tai vähemmän kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no onneks tässä on vielä hyvin aikaa miettiä :) Sulla päinvastanen ongelma kun mulla, vaikeuksia keksiä "jotain vanhaa" :S :D

   Poista
 4. Aivan ihanat nuo kaulakoru ja korvikset!!! Ja muutenkin hauska hyvänmielenpostaus! :) Mulla on myös toiveissa toteuttaa tätä vanhaa lorua omissa häissä, mutta miten - sitä en tosiaankaan vielä tiedä! :D Toivottavasti kaikki selkiytyy seuraavan kahdeksan kuukauden aikana! :)

  Niina - https://hakkistenhaat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Vielä on hyvin aikaa miettiä, varmasti keksit hyvät jutut säkin :) Lorun osista saa sit vaikka hauskan kuvasarjan muistoksi.

   Poista
 5. Moikka! Halusin vain vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2017 -kilpailu on alkanut! :) https://lovemedo.fi/page/vuoden-haeaeblogi-2017

  Terkuin Jenni / Love me do

  VastaaPoista