torstai 24. marraskuuta 2016

Askartelun ihanuutta

Kutsujen mallikappaleet - done!
Kuva taittaa nyt jostain syystä kellertävään, johtuu luultavasti  helmiäisväristä. Luonnonvalossa ovat ihan puhtaanvalkoiset. Korttipohjat ovat siis helmiäisvalkoiset, päällä niinikään helmiäisvalkoinen kohokuvioinen pitsiä muistuttava paperi, jonka päällä helmiäisvaaleanpunainen paperi ja vaaleanpunainen satiininauha hopeisin sydämin koristeltuna.
En voisi olla näihin enemmän tyytyväinen! Olen saanut askarrelluksi vasta 4/40 kutsua. Ajattelin lähettää kutsut 1/4/2017, eli 3 kuukautta ennen häitä. Lähetimme kuitenkin Save the date-kortit 11 kuukautta ennen häitä, joten näiden lähetyksessä en pidä kiirettä. Hyvin on siis aikaa askarrella, varsinkin kun nyt aikaisin aloitti.



Käytiinpä tossa muutaman päivä takaperin vihdoin ja viimein tulostinostoksilla! Mulla on sata ja yksi ideaa jotka on odottaneet tulostusta jo tovin. Siis miten onnelliseksi ihminen voikaan yhdestä tulostimesta tulla!

Tomi ei tainnut olla ihan yhtä innoissaan kun minä, haha!

"Kyynel suolainen poskellani,
Tunnen onnen täyttävän sydämeni.
Itken, mutten surusta lainkaan,
Ilo yksin tämän sai aikaan."

Tartuin tuumasta toimeen ja aloitin heti tulostimen ostettuamme tulostuksen vaativat hääaskartelut.  Ihan ensimmäisenä valmistuivat somat nenäliinat vieraille. Nämä ajattelin laittaa tummanruskeaan puiseen rottinkikoriin jonnekin pöydälle juhlapaikalla. Etiketin näihin otin Elämäni päivä -blogin "printattavia" osiosta. Kiitokset siis sinne!

Lisäksi multa löytyy tällaisia häänenäliinoja. Näitä ajattelin kukkaistytön jakavan kirkon ovella kirkkoon sisään meneville vieraille.



Alle laitan kuvat tauluista, jotka tein hiljattain. Kehykset löytyi kirppikseltä 1€/kpl. Rakastan kirppiksiä!

Taulut tulee siis juhlapaikalle sinne tänne ripoteltuina ilahduttamaan häävieraita pienillä hauskoilla yksityiskohdillaan. Aion tehdä niitä vielä pari lisää, sillä kehyksiä on yhteensä viisi.







 Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän postauksen. Ja toivottavasti joku osaa suositella jotain hyvää liimaa tai teippisysteemiä!<3


With love;
Wifey-to-be




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti