keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kiitollinen siunattu onnellinen

Edellisessä postauksessa lupasin kertoa ilouutisia.. Ja tässä ne tulee; Voitimme ilmaisen hääkuvauksen! Eli homman nimi on se, että ko. valokuvausfirma halusi auttaa yhtä ensivuoden hääparia, jolla ei syystä tai toisesta ole varaa hääkuvaukseen. Lähetin hakemuksen, ja vajaa parin viikon päästä Facebook -viesteihini ilmestyi ilouutinen, meidät oli valittu. Olin sanaton. Itku pääsi, kun ryntäsin kertomaan asiasta Tomille.
T: "Eiks sen kuuluis olla ilonen asia, miks sä itket hassu?"
M: "Noku oon niin onnellinen!"

Meillä ei ikimaailmassa olisi ollut varaa palkata hääkuvaajaa tilanteessamme. Olin tosiasian muutama kuukausi sitten myönnettyäni hyväksynyt. Ajattelin murheen murtamana, että vieraiden ottamat kuvat saisivat riittää. Tämä voitto oli mulle kuin tähdenlennon johdosta toteutunut toive. Tuli niin sopivaan paikkaan kuin vain voi tulla, ei sanat riitä kertomaan fiiliksiä. K I I T O S

Alkuvuodesta pidämme kuvaajan kanssa palaverin. Saimme "kotiläksyksi" miettiä valmiiksi, minkätyylisiä potretteja haluamme kuvaajan ottavan. Olen alkanut kallistua First look -kuvauksiin, koska vihkiaikamme siirtyi myöhäisemmäksi(lue aiempi postaus aiheesta) ja täten potretit on otettava ennen kirkkoa. Kuinka monelle muulle on tulossa mahdollisesti First look -kuvaukset ja miten olette suunnitelleet ne toteuttavanne?


Tämä on musta aivan ihana kuva. Tässä tilanteessa on ihana jännitys läsnä puolin ja toisin. Jos tämäntyyliseen kuvaan päädytään, niin tosin ilman tuota miehen kädessä olevaa kirjaa. Kuva Googlesta.


Kuva täältä


Kokosin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta suosikkihääkuvani kollaasiksi, jonka ajattelin tulostaa kuvaajan kanssa käytävään palaveriin. Kumpikaan meistä ei osaa oikeen poseerata, se on huomattu sadat kerrat, joten meille paljon parempi vaihtoehto on kuvat joissa katsomme toisiamme emmekä kameraa. Mielestäni tämän kollaasin kuvat ovat aivan ihania ja satumaisia. Meidän tulevassa kuvausmiljöössä ei ole merta lähellä vaan paljon juurikin peltoa ja tiiliseinää, joita ajateltiin hyödyntää kuvauksissa.

Millaisia ideoita muilla on kuvauksien suhteen?

With love;

Wifey-to-be / Maiju

7 kommenttia:

 1. Voi että, ihan mahtava juttu ja meni varmasti oikeaan osoitteeseen. :) Onnea vielä!

  Meille on tulossa myös first look-kuvaukset, siksi ettemme halua odotuttaa vieraita. Tarkempia suunnitelmia sen suhteen ei ole, pitää jossain vaiheessa palaveerata tästä tarkemmin kuvaajamme kanssa sillä hänellä on ihan huikeita ideoita. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!<3 Joo meillä sama idea vieraiden odotuttamisesta, ihan nounou. Mahd. paljon yhteistä aikaa vaan vieraiden kanssa, ei se päivä kuitenkaan ikuisuuksia valitettavasti kestä :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Ihana kuulla, että asiat järjestyvät ja saatte aikaisemmista huolista huolimatta kuvaajan! Mä en varmaan malttais jättää pinterestin selaamista ja kollaasien tekemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Joo kaikki näyttää vihdoinkin loksahtavan paikalleen! :)

   Poista
 4. Voi onnea paljon! Ihana että asiat järjestyvät!

  Meille ei ole tulossa first look kuvia sillä mies haluaa nähdä ensikertaa vasta kirkossa hääpäivänä. Luotetaankin pitkälti kuvaajaan aikataulujen suunnitelussa ja muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla oli ihan sama idea kuin miehelläsi, että "taika säilyy", kun nähdään vasta alttarilla. Omassa tapauksessani se ei ole nyt mahdollista, mutta jos meillä olisi aikainen vihkiminen niin first lookit sais jäädä mun puolesta :)

   Poista
 5. Ihanaa, onnea!! :)

  Meille on tulossa myös first look-kuvat, niissä vaan on sitä jotain... <3

  VastaaPoista