torstai 3. marraskuuta 2016

Vessakorit

Rakastan yksityiskohtia. Kaikkea pientä räpellystä ja nypläämistä, ah, niin mun juttu. Omat häät on paras mahdollinen tilanne suunnitella ja toteuttaa kaikkea mahdollista pientä ja ihanaa, omannäköistä härpäkettä, joka vaan mieleen juolahtaa.

Juhlapaikkamme vessoihin ei mahdu (onneksi) suuria vessakoreja, joten säästetään siinäkin kun niistä tulee vain pienet, somat. Ties mitä kaikkea ostaisin niihin tilan ollessa rajaton!

Olen laatinut alustavan listan naisten vessakorin sisällöstä:

 • Topsipuikkoja sydämenmuotoisessa rasiassa (hankittu jo)
 • Hiuslakkaa (hankittu jo)
 • Läpinäkyvää kynsilakkaa (hankittu jo)
 • Mustia- ja läpinäkyviä sukkahousuja
 • Siteitä ja tamponeja söpöissä rasioissa
 • Laastareita
 • Joku makeanraikas Edt
+ Kaasoille ja bestmaneille johonkin yhteiseen jemmaan Buranaa ja närästyslääkettä, jottei lapset nappaa niitä itse vessakoreista.

Miesten vessakorin sisällöstä mulla ei ole hajua, se on ainoita asioita häissä, jonka mies halusi ottaa omalle vastuulleen. Voisin siis kuvitella sinne tulevan kortsuja, jallua, dödöä.. Ehkä mä tuun vielä auttamaan senkin kanssa, ihan vaan vähän t. kontrollifriikki

Tälläiset tuli väsättyä eräänä iltana. Nää tulee vessoihin joko kehyksiin, tai sitten peilin kulmaan tulosteina. Mun mielestä näistä tuli tosi hyvät. Ps. Jos joku muistaa meidän piiloteeman, huomatkaa, miten se esiintyy ovelasti myös tässä miesten vessakori-infossa  ;)

Tuleeko teille mieleen muuta tärkeää, jota vessakoreissa on oltava? Kuinka moni muu aikoo toteuttaa vessakorit?

With love;
Wifey-to-be

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat kortit! :) Minusta vessakori on kiva tapa tuoda juhlaan lisää erityistä fiilistä. Meidän häihimme äitini kokosi vessakorit, mutten nyt muista yhtään, mitä kaikkea niissä oli...

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa ja nuo runonpätkät on loistavat! :) Ihanaa kun jaksat jo näin hyvissä ajoin miettiä myös tällaisia yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Hyvänmielenkommentti jälleen sinulta!<3

   Poista