maanantai 14. marraskuuta 2016

Sinut minä valitsin

Kuten tarkkasilmisimmät lukijat ovat saattaneet huomata, olen tähän asti yrittänyt pysyä suht anonyymina hääbloggaajana. Syy siihen on ollut simppeli; Olen pelännyt tuttujen lukevan blogia ja näin ollen saavan tietää häidemme yllätyskäänteistä. Nimettömyys kuitenkin loppuu tähän. En malta olla hössöttämästä kihlatustani Tomista ja meistä, yhteiskuvien lisäilystä puhumattakaan! Lukevat jos lukevat, en usko kuitenkaan kovin monen häävieraan löytävän tietä blogiini kun en sitä muualla somessa kuin facebookin hääryhmissä mainosta. Pidän hääblogia purkaakseni oman innostukseni ja kirjatakseni ylös hyvät ideat. Kanssamorsianten kommentit blogiin ja jatkuva tuki ovat olleet ihan mahtavia, kiitos, niitä jatkossakin!<3

Eli tämä päivitys on all about us and especially about him.

Pidämpä pienimuotoisen leikkimielisen haastattelun, vastaukset sensuroimattomina, sanasta sanaan. Vastaajana siis Tomi 27v:

Miksi haluat naimisiin?
-Koska rakastan sua

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
-Perhe

Mikä tekee minut onnelliseksi?
-Perhe ja suklaa ja lakupalat

Miten saan sinut nauramaan?
-Kaikki pienet hassut jutut mitä teet

Mikä on lempiruokasi?
-Peremec. Tai jos se on liian vaikee kirjottaa niin voit kirjottaa siihen esim. pizza.
(Peremec on siis tataarilaista lihapiirakkaa smetana/kermaviiliseoksen ja voiöljyn kanssa tarjoiltuna) Tomi on siis 1/4 tataari.

Mistä olet ylpeä?
-Meistä

Mikä on lempipuuhaamme?
-Syöminen (:D)

Linkitä kappale, joka sinulla tulee minusta mieleen?
Linkki kappaleeseen

Jos olisimme Disney hahmoja, mitkä olisimme ja miksi?
-Me oltais Aristokattien Marie & Toulouse, koska me ollaan ne.
Kuva Pinterestistä

Haastan muut morsiamet kopioimaan haastattelun ja teettämään sen omalla sulhollaan! Muidenkin sulhaspäivityksiä olisi kiva lukea.

Ja muutama mieltä lämmittävä kuva loppuun meidän pienestä perheestä.
Luna on ihan "isin" tyttö

Eilen matkalla isänpäivän viettoon

Meidän pienet tytöt

Bella on ihan mamman mussu

Bella hoiti ihanasti Tomia tämän sairastaessa.

Luna on tomera tyttö joka on aina valmiina leikkimään

Tämä olikin vähän henkilökohtaisempi blogipäivitys viimeaikaisiin postauksiin verrattuna. Seuraavassa postauksessa yllätyksellisiä ilouutisia, pysykäähän siis kuulolla!

With love;
Wifey-to-be / Maiju

6 kommenttia:

 1. Voi, ihana postaus ja ihana perhe teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!<3 :) Tätä postausta kirjoitin hymyssä suin.

   Poista
 2. Mulla oli kans toi idea, että kirjotan ihan anonyymina. :D Mutta jotenkin yks kaveri oli löytäny mun blogin selailtuaa hääblogeja, ja tunnistanu. Ja kertonu muille kavereille. Tulin ikäänkuin vahingossa kaapista :D O on vielä O, omasta tahdostaan :)
  Ihania karvalapsia teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle ei ole toistaiseksi kukaan tuttu kertonut lukevansa mun blogia. :D Kaasolle lähetän linkkejä näistä ihan itse, kivaa kun se lukee :) Ja kiitos paljon, onhan nuo tosi ihania tytsyjä! :)

   Poista
 3. Mulla oli ihan sama ajatus kun aikoinaan aloin kirjoittamaan hääblogia. Mutta kyllä se kaapista tulemisella, ja ihan omallla nimellä ja kuvalla kirjoittamiesta tuli sitte niin helpottava fiilis :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin on! :) On se kivempi kaikin puolin kirjoitella omalla nimellä ja kirjoitella vähän henkilökohtaisempiakin juttuja.

   Poista